Колкото и да бързаха да пращат конвенционалните лаптопи в забвение след появата на 17-инчовите, това не се случи. Не успяха да ги ликвидират и след пускането в употреба на ноутбуците, макар че усилията в тази посока бяха почти кански.

Доказва го и един компактен модел лаптоп от SONY, който и до днес печели овации. Става дума за Sony Vaio VGN-CS21S/W. Той е горд представител на поколението на 14-инчовите преносими компютри, който без проблем отговаря на очакванията на средностатистически потребител.

Дори ги надминава!

Продуктът на SONY се отличава с двуядрен процесор, 4 гигабайта RAM памет, 320 гигабайта, заделени за твърдия диск, и впечатляваща видеокарта. Със своя 14-инчов дисплей лаптопът създава първоначалното усещане, че е недостатъчно голям, но след като привикнете да работите на него, ще усетите, че е точно толкова голям, колкото ви е необходим. Освен това големината му е идеална, за да можете без излишни проблеми да го вземете със себе си на почивка, екскурзия или бизнес пътуване, защото не е необходимо да заделяте обширни пространства за специална чанта, която в много пъти е твърде обемна.

Дори може да го поставите в скута си и да се позабавлявате по време на самото пътуване, тъй като няма да ви причини излишни неудобства. Така на практика лаптопът Sony Vaio VGN-CS21S/W изпълнява първоначално предвидените от създателите му изисквания – да е мобилен и в същото време удобен, като в същото време респектира с първокласен дизайн, с какъвто не могат да се похвалят много модели.

А като добавим към това, че за най-претенциозните и ексентрични клиенти от SONY са се погрижили продуктът им да се предлага в няколко различни цвята – перлено бяло, стилно черно, бонбонено розово, Sony Vaio VGN-CS21S/W се превръща от най-стилния подарък до мил жест.

Categories: Лаптопи